Мессі заявив, що більше не зіграє на чемпіонаті світу з футболу

Капітан збірної Аргентини з футболу Ліонель Мессі повідомив, що не планує зіграти на чемпіонаті світу 2026 року, який відбудеться у США, Мексиці та Канаді.

Про це 35-річний футболіст сказав 13 червня в інтерв’ю китайській газеті Titan Sports.

Мессі напередодні ЧС 2022 року в Катарі говорив, що мундіаль стане останнім для нього, але після перемоги на ньому збірної Аргентини не заявляв про завершення виступів за команду.

Представник ЗМІ запитав Мессі, чи вплинула перемога збірної Аргентини на чемпіонаті світу в Катарі на його рішення.

Футболіст відповів негативно, додавши, що одного разу вже сказав, що не гратиме на наступному чемпіонаті світу: “Подивлюся, як підуть справи, але, у принципі, ні, на наступний ЧС я не поїду”.

Мессі знаходиться перебуває в Пекіні (Китай), де 15 червня відбудеться товариський матч між збірними Аргентини та Австралії.

Контекст:

Мессі – семиразовий володар “Золотого м’яча”, який вручають найкращому футболісту світу за підсумками року. Це рекордний показник історії трофею.

18 грудня минулого року у фіналі ЧС 2022 року в Катарі збірна Аргентини у серії післяматчевих пенальті перемогла команду Франції. Основний час матчу закінчився внічию 2:2, додатковий – 3:3 (команди обмінялися голами). Мессі відзначився двічі (один м’яч із пенальті).

Мессі став рекордсменом за кількістю матчів на чемпіонатах світу і його визнали найкращим гравцем ЧС 2022.

У лютому Мессі став найкращим гравцем світу 2022 року за версією ФІФА.

Джерело: gordonua.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *