Удар по передмістю Дніпра. Уночі з-під завалів дістали тіло дворічної дівчинки, поранено 22 осіб, зокрема п’ятьох дітей

Жертвою удару російських окупантів по Підгородненській громаді у передмісті Дніпра стала дворічна дитина, кількість постраждалих за даними станом на ранок 4 червня зросла до 22. Про це повідомив у Telegram голова ОВА Сергій Лисак.

“Уночі з-під завалів будинку в Підгородненській громаді дістали тіло дівчинки. Їй щойно виповнилося два роки… Постраждали 22 людини, з них п’ятеро – діти”, – написав Лисак.

За його словами, дві двоповерхівки, між якими влучила ворожа ракета, частково зруйновано. Також пошкоджено 10 приватних будинків, автомобілі, магазин, газопроводи.

Голова ОВА додав, що вночі росіяни атакували регіон. Українські військові з повітряного командування “Схід” збили над областю дві крилаті ракети й один безпілотник.

“По Нікополю окупанти вдарили з артилерії. Загорілися два авто, пожежі вже загасили. Побиті три багатоповерхівки, ресторан, лінії електропередач. На щастя, без жертв”, – наголосив Лисак.

Контекст:

Увечері 3 червня окупанти атакували Підгородненську громаду, яка розташована у передмісті Дніпра, увечері 3 червня. За інформацією ДСНС, приліт був між двома двоповерховими житловими будинками.

Уранці в Генштабі ЗСУ уточнили, що удару було завдано крилатою ракетою “Іскандер-К”.

Джерело: gordonua.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *